Preduzeće BEO-FRIGO DOO BEOGRAD osnovano je 22.01.2005. godine, a kao zanatska radnja posluje još od 1990. Danas, BEO-FRIGO predstavlja vodeću kompaniju u oblasti rashladne i klima tehnike .

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, montaža i promet rashladnih komora i klimatizacionih i rashladnih sistema.

Mi se bavimo proizvodnjom, nabavkom i isporukom rashladnih komora za potrebe industrijske proizvodnje i skladištenja hrane i prehrambenih proizvoda, kao i izradom ventilacionih sistema i klimatizacije za proizvodne i stambene prostore. Izrađujemo sisteme ventilacije za plastenike i gajilišta pečuraka.

Rashladne komore izrađujemo za potrebe ugostiteljstva, trgovine, mesne industrije, poljoprivredne proizvodnje, skladištenja i lagerovanja raznih prehrambenih proizvoda, voća i povrća. Montiramo i servisiramo rashladnu i ugostiteljsku opremu.

BEO-FRIGO uglavnom posluje kao podizvođač firmi specijalizovanih za opremanje poslovnih i radnih prostora različitih namena.

Stalnim stručnim usavršavanjem naših zaposlenih, u zemlji i inostranstvu, pratimo i usvajamo najnovija naučna i tehnološka dostignuća.

Treba istaći da svi naši proizvodi zadovoljavaju evropske norme o kvalitetu proizvoda i sve ekološke standarde.

Za više informacija o kompaniji, delatnosti, kao i konkretnim proizvodnim programima, slobodno nam se obratite. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sve vaše zahteve i razmotrimo sve dobrodošle sugestije.

Mi smo tu zbog Vas!