beofrigo-6

Kvalitetan i adekvatan servis za sve proizvode predstavlja još jednu bitnu pogodnost ukoliko sarađujete sa nama. Mi vam pružamo profesionalnu tehničku podršku, održavanje i servis tokom 24 sata, 365 dana godišnje.

Tim iskusnih stručnjaka u održavanju i servisiranju rashladne i klima opreme, će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na svaki nastali problem u radu vašeg sistema. Naši inženjeri i serviseri, sertifikovani za održavanje i servisiranje opreme, raspolažu profesionalnom opremom, zalihama rezervnih delova kao i logističkom podrškom proizvođača glavnih komponenti.

Održavanje i servis dogovaraju se prema zahtevu svakog pojedinog korisnika. Ova usluga može se dogovoriti na određeni vremenski period (garantni ili vangarantni rok), na različitim nivoima raspoloživosti tehničke podrške i servisa, za određeni broj intervencija, što se sve definiše ugovorom o održavanju i servisiranju.

Servis i oprema:

* Servis delova, opreme i alata za klimatizaciju i hlađenje

* Tehnička podrška prilikom odabira

* Proizvodi i oprema renomiranih proizvođača kao što su Bitzer, Danfoss, Tecumseh, Copeland, Manneurop, ECO, Hans Guntner, Refco, Castel, Alco, KME, Carel, Eliwell, EBM, Elco, Sauermann, ZEP, LAE…